Gegevensverwijdering On/Off app

Nederlands / English

Laatst bijgewerkt: 26/10/2023

1. Verzoek om accountverwijdering

Als u uw On/Off account en bijbehorende gegevens wilt verwijderen, volgt u deze stappen:

  • Stap 1: Open de On/Off app en klik linksboven om het menu te openen. Kopieer hier de gebruikersnaam.
  • Stap 2: Verwijder de On/Off applicatie.
  • Stap 3: Stuur een e-mail naar info@onoffonderzoek.be met vermelding van jouw gebruikersnaam en het verzoek jouw data te verwijderen.
  • Stap 4: Wij nemen de nodige stappen en bevestigen de verwijdering van jouw account en gegevens via e-mail.

2. Gegevensretentie

On/Off behoudt bepaalde soorten gegevens gedurende een specifieke periode zoals hieronder beschreven:

  • Accountinformatie: Uw accountinformatie, zoals uw gebruikersnaam en e-mailadres, wordt bewaard gedurende een periode van 30 dagen na uw verzoek om accountverwijdering voor administratieve en beveiligingsdoeleinden.
  • Onderzoeksgegevens: Gegevens verzameld voor onderzoeksdoeleinden worden bewaard gedurende de duur van het onderzoeksproject. Zie bovenaan onder Privacyverklaring On/Off onderzoek welke gegevens dit zijn. Na afloop van het onderzoek zal alle data geanonimiseerd worden. Dit betekent dat we de link tussen de verzamelde data en jouw identiteit zullen verwijderen. Vanaf dat moment kunnen we je data niet meer verwijderen omdat we zelf niet langer kunnen identificeren welke de jouwe zijn. Deze data worden bewaard tot minstens vijf jaar na het verschijnen van de publicaties die gebaseerd zijn op deze data en na het einde van de overeenkomst m.b.t. financiering van het onderzoek. Net als vele andere wetenschappers, willen we de uiteindelijke anonieme datasets immers graag openbaar beschikbaar aan andere onderzoekers (met uitsluiting van commercieel onderzoek). Je bent volledig vrij om hier wel of niet mee in te stemmen.

3. Neem contact met ons op

Als u vragen heeft, zich zorgen maakt of uw account en gegevens wilt laten verwijderen, neem dan contact met ons op via info@onoffonderzoek.be.