Wat betekent deelnemen?

UGent wilt het digitaal welzijn van de Vlaming in kaart brengen. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Voordat we je gegevens registreren, zetten we nog even de voorwaarden voor deelname op een rij.
Vink je mee?

Alles aangevinkt? Dan kan je je hieronder kandidaat stellen voor het On/Off burgerpanel.

Niet alles kunnen aanvinken? Dan kan je helaas niet deelnemen aan het onderzoek. Je kan echter wel de resultaten van het onderzoek opvolgen via standaard.be/onoff, of door je onderaan deze pagina in te schrijven op de nieuwsbrief van De Standaard.

Media overzicht

Registreer je hieronder.

Registratie

De gegevens die je op deze pagina achterlaat, worden enkel gebruikt om kandidaten voor het On/Off onderzoek te selecteren en contacteren. We verwerken en bewaren je gegevens met respect voor de GDPR, volgens onze privacy verklaring.


De Standaard

De contact- en persoonsgegevens die we in het kader van dit onderzoek van jou verzamelen, worden enkel door onderzoekers van de UGent bewaard en verwerkt. In wetenschappelijke en journalistieke communicatie over het onderzoek worden enkel volledig geanonimiseerde resultaten gedeeld – hierin ben je als individu niet identificeerbaar.

Er worden geen gegevens gedeeld met derden, behalve wanneer je je toestemming geeft om louter je contactgegevens (naam en e-mailadres) te delen met De Standaard. De Standaard wil jou de kans geven om op de hoogte te blijven van acties, voordelen en bijzondere projecten gelijkaardig aan dit onderzoek.

Als je dit wenst, kan je hieronder aanvinken om je contactgegevens door te geven aan De Standaard voor volgende doeleinden:

Enkel indien je hierboven ‘ja’ hebt aangevinkt, bezorgen wij jouw naam en mailadres aan De Standaard. De Standaard verwerkt je persoonsgegevens voor de geselecteerde doeleinden conform het privacy-beleid van Mediahuis: https://www.mediahuis.be/nl/privacy-beleid/.